Zabezpečenie počas konania volieb do Európskeho parlamentu .

11.06.2004 Celý región

Počas konania volieb do Európskeho parlamentu dňa 13. júla 2004, bude Policajný zbor vykonávať bezpečnostné opatrenia s cieľom zabezpečiť verejný poriadok a ...
Počas konania volieb do Európskeho parlamentu dňa 13. júla 2004, bude Policajný zbor vykonávať bezpečnostné opatrenia s cieľom zabezpečiť verejný poriadok a ochranu objektov, v ktorých budú sídliť volebné komisie.

Polícia posilní bežný výkon služby a príslušníci PZ budú monitorovať najmä tie objekty, kde budú sídliť volebné komisie.

Taktiež bude zabezpečovaná ochrana Ústrednej volebnej komisie a Štatistického úradu Slovenskej republiky.

Po ukončení volieb polícia zabezpečí asistenciu pri prevoze technických nosičov údajov a príslušných hlasovacích dokladov z jednotlivých okresných volebných komisií do sídla Ústrednej volebnej komisie.

Výkon hlasovacieho práva bude umožnený aj osobám umiestneným v celách policajného zaistenia a osobám, ktoré budú v tom čase predvedené na útvary Policajného zboru, ak budú mať so sebou hlasovací preukaz.

Doba trvania bezpečnostných opatrení ako aj ich rozsah budú závisieť od stavu a vývoja aktuálnej bezpečnostnej situácie.
 

Vyberte región

mark